روغن خراطين اصل و تاثیرات آن

روغن خراطين اصل و تاثیرات آن
روغن خراطین ، تاثیرات و خواص آن

روغن خراطین دارای طبع گرم و تر است و با ویژگی افزایش جریان خون در رگ‌ها، حجم‌دهی و رشد بافت عضلات شناخته شده است ولی خواص دیگری هم دارد که در ادامه به معرفی آنها پرداخته می‌شود. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

حجم دهنده طبیعی عضلات سینه، باسن، گونه و لب:

  • همانطور که ذکر شد، حجم دهندگی این روغن مهمترین شاخصه این محصول است. استفاده از این روغن برای برجستگی گونه‌ها و لب کاربرد دارد و یک حجم دهنده و سفت کننده طبیعی باسن و سینه در خانم‌ها است. طریقه مصرف این روغن برای افزایش حجم عضلات، بزرگ شدن سینه و باسن زنان به شرح زیر است:

ابتدا اندام مورد نظر را با آب و صابون بشویید تا منفذهای پوست باز شود. لازم است برای نتیجه بهتر، پوست موضع مورد نظر به قرمزی برسد بنابراین با مالش دست پوست را به قرمزی برسانید مثل زمانی که پوستتان را کیسه می‌کشید. سپس چند قطره از روغن را بر آن قسمت مالیده و به آرامی به مدت 2 تا 3 دقیقه ماساژ دهید تا روغن خراطین جذب پوست شود. بعد از آن یک پارچه تمیز را با آب سرد خنک کرده و برای حدود 5 دقیقه، روی موضع قرار دهید تا روغن جذب شده زیر پوست تثبیت پیدا کند. این عمل را روزی یک مرتبه انجام دهید.

  • رفع چین و چروک پوست، خط اخم، خط خنده و خطوط پیشانی: به این منظور، پوستتان را ابتدا با آب ولرم و شوینده مناسب بشویید. سپس چند قطره از روغن خراطین را روی پوست مالیده و با ملایمت ماساژ دهید تا جذب پوست شود. این کار را روزی یک مرتبه انجام دهید.

  • تسکین دردهای مفصلی، رماتیسمی و درمان کمردرد: روغن خراطین را می‌توان به دلیل افزایش جریان خون در رگ‌ها، به عنوان روغن ماساژ برای تسکین درد‌های مفصلی استفاده نمود. به این منظور چند قطره از روغن را در قسمتی که درد دارد مالیده و ماساژ دهید و این کار را روزی ۲ تا ۳ بار تکرار کنید و اجازه دهید روغن روی پوست بماند تا تاثیر بیشتری داشته باشد.
  • تقویت موها و کمک به درمان ریزش مو و شوره سر: برای استفاده از خواص روغن خراطین برای تقویت و افزایش رشد موها، بعد از حمام چند قطره از روغن را کف سر زده و با نوک انگشتان خود ماساژ دهید تا کاملا جذب پوست سر شود. بعد از ۱۲ ساعت میتوانید سرتان را بشوئید.
  • بدن‌سازی و پرورش اندام: استعمال این روغن برای ورزشکاران پرورش اندام به منظور سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص مفید است و عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را نیز نخواهد داشت. بهترین زمان مصرف روغن خراطین برای پرورش اندام بلافاصله بعد از تمرین (زمانی که بدن هنوز گرم است و گردش خون بالاست) می‌باشد. به این منظور آن قسمت از اندام مورد نظر را تمیز کرده و روغن را همانند آنچه در بخش حجم دهی عضلات گفته شد، استعمال کنید.


  • افزایش اندازه آلت تناسلی مردان: یکی از معروفترین خواص روغن خراطین، افزایش حجم دائمی و موضعی آلت تناسلی مردان و رفع مشکل دیرانزالی است. استفاده از این روغن باعث افزایش رضایت جنسی در طرفین می‌شود. لازم به توضیح است این روغن، در افزایش قطر آلت مردانه تاثیر دارد نه طول آن. به این منظور بعد از حمام و شستشو، چند قطره از روغن را بر آلت مالیده و ماساژ دهید. این کار را یک الی سه بار در روز و مدت ۳ الی ۹ ماه انجام دهید.


نکته مهم: با توجه به اینکه روغن خراطین یک ماده طبیعی برای افزایش حجم عضلات و... است، بایستی برای رسیدن به نتیجه دلخواه، حداقل ۴۰ روز از شروع مصرف روغن بگذرد تا نشانه‌هایی از تاثیر آن را مشاهده کنید. همچنین حدود ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد که اثر استفاده از این روغن تکمیل شود.

نحوه تشخیص و خواص روغن خراطین اصل


  • ماده اصلی روغن خراطین، کرم خراطین یا همان کرم خاکی است که امروزه طی فرایندی خاص و با کمک تجهیزات پیشرفته، ترکیبات و عناصر خود را وارد روغن‌های پایه می‌نماید.
  • رنگ روغن خراطین اصل قهوه‌ای مایل به تیره است و دارای بویی گرم و نسبتاً تند می‌باشد. همچنین روغن خراطین اصل به‌صورت روغنی و مایع است و به هیچ عنوان سفت و جامد نیست. بنابراین از خرید روغنی که بصورت کِرِم و جامد و در بسته‌های تیره رنگ است، خودداری فرمائید.
  • توجه داشته باشید، روغن خراطین اصل هنگام مصرف، موجب گرم شدن در اندام می‌شود و اصلا نباید با حالت پف فوری و غیرطبیعی همراه باشد. اگر اینطور باشد به این معنی است که روغن تقلبی بوده و دارای مواد شیمیایی کورتون‌دار است که موجب پف کردن موقت می‌شود و متأسفانه عوارض زیاد دارد.


مضرات روغن خراطین

  1. با توجه به اینکه روغن خراطین دارای طبع گرم و تر است، استفاده از آن برای افرادی که دارای مزاج گرم هستند، ممکن است باعث جوش زدن بر روی پوست شود؛ لذا توصیه می‌شود این افراد در طول دوره مصرف روغن خراطین، از عرقیات گیاهی با طبع سرد مثل عرق بهار نارنج و یا کاسنی مصرف کنند.
  2. قبل از استفاده از این روغن حتما با پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید و تست حساسیت انجام دهید تا مطمئن شوید به آن حساسیت ندارید.
  3. استفاده از روغن خراطین عموما به صورت موضعی است و جنبه خوراکی ندارد. همچنین با توجه به اینکه استفاده از این روغن برای حجم دهی عضلات، روشی کاملا طبیعی است و از مواد شیمیائی استفاده نمی‌شود، بنابراین نسبت به روش‌های دیگر، طول درمان بیشتری دارد و طبع سرد و گرم فرد مصرف کننده، رنگ پوست و... بر طول و نتیجه درمان تاثیر دارد.

برچسب ها: روغن , خراطین , خراطین اصل , روغن خراطین اصل , خرید روغن خراطین , خرید روغن خراطین اصل , خواص روغن خراطین ,
[ بازدید : 18 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
[ پنجشنبه 24 خرداد 1397 ] [ 3:17 ] [ شیما ]

خواص روغن نارگیل

خواص روغن نارگیل


۱۱ فواید شگفت‌انگیز از خواص روغن نارگیل

نمی‌دانم روغن نارگیل برای چه خوب است و خواص روغن نارگیل برای چه چیز مفید است ؟

خوب، این فواید روغن در مراقبت از پوست، مراقبت از مو، کاهش وزن، درمان عفونت‌های قارچی، بهبود هضم غذا وتقویت ایمنی در برابر میزبان عفونت‌ها و بیماری‌ها است.
این روغن نه تنها در کشورهای استوایی بلکه در کشورهای آمریکا، کانادا، اروپا و استرالیابه وفور یافت می‌شود.

مردم شگفتی‌های این روغن را کشف می‌کنند و دوباره درسراسر جهان محبوبیت پیدا می‌کند.

خواص روغن نارگیل اصل

فواید روغن نارگیل و خواص روغن نارگیل برای سلامتی:

روغن نارگیل چندین فواید سلامتی دارد که مهم‌ترین آن‌ها خواص روغن نارگیل در مراقبت از مو و مراقبت از پوست است.

۱-مراقبت از مو:

آیا شما دلیل موی بلند و درخشان زنان در مناطق ساحلی گرمسیری را می‌دانید ؟ بله، روغن نارگیل است.

زنان در مناطق ساحلی استوایی دنیا این روغن را تقریباهر روز برای موی خود مصرف می‌کنند.

این روغن کره مانند به رشد سالم مو کمک می‌کند و به این رشته‌ها برق می‌دهد.

همچنین در رفع کمبود پروتیین بسیار موثر است، که در صورت عدم کنترل ، می‌تواند منجر به ویژگی‌های مضر و مختلف در موی شما شود.

این دلیل آن است که چرا از آن به عنوان روغن مراقبت از مو استفاده می‌شود همچنین تولید کرم‌های ضد شوره استفاده میشود‌ حالا باید به این فکر کنید که چطور از روغن نارگیل برای موهای خود استفاده کنید ؟

آن را به طور روزانه به موهای خود بمالید و یا از یک ماسک موروغن نارگیل استفاده کنید.

نگران موی آسیب‌دیده خود هستید؟

یکی دیگر از ویژگی ها و خواص روغن نارگیل همانند روغن مار و روغن آرگان است .

بازهم روغن نارگیل ، روغن مار و روغن ارگان نها راه‌حل است.

پس با وجود خواص روغن نارگیل نگران موی آسیب دیده خود نباشید .

این یک نرم‌کننده عالی است و به روند رشد موی آسیب‌دیده کمک می‌کند.

این روغن هم چنین پروتئین‌های ضروری مورد نیاز برای تغذیه و ترمیم موهای آسیب‌دیده را فراهم می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهند که این روغن حفاظت بهتر از مو در برابر آسیب ناشی از خستگی مفرط را فراهم می‌کند.

با ماساژ مداوم سر خود با روغن نارگیل، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که پوست سر شما را عاری از شوره است.

حتی اگر پوست سر شما به شدت خشک باشد.

همچنین به حفظ مو و پوست سر شما در برابرشپش و تخم‌ آن کمک می‌کند ( بله،برخی از مردم در موی خود شپش می‌یابند ).

خواص این سه روغن یعنی روغن آرگان ، مار و نارگیل به واسطه brm معجزه بخش مو نامیده میشوند .

این خواص را فقط میتوان در روغن آرگان ، روغن مار خالص و روغن نارگیل یافت .

این ۳ روغن به واسطه سیکل Brn موهای آسیب دیده را به شکل شگفت انگیزی درمان کند .

۲-مراقبت از پوست با معجزه و خواص روغن نارگیل :

آیا می‌دانستید که یکی دیگر از خواص روغن نارگیل برای پوست است ؟

روغن نارگیل یک روغن ماساژ عالی است که به عنوان مرطوب کننده موثر برای تمام انواع پوست ازجمله پوست خشک عمل می‌کند.

برخلاف روغنهای شیمیایی ، هیچ عوارض جانبی روی پوست با استفاده از این روغن وجود ندارد.

برای هزاران سال برای جلوگیری از خشکی پوست و پوسته‌ پوسته شدن پوست از آن استفاده می شده است‌ .

بله، درست خواندید‌ – هزار سال !

استفاده از روغن نارگیل ممکن است مد روز اخیر در نظر گرفته شود، اما سال‌ها است که افراد از آن استفاده میکنند.

این روغن همچنین به درمان مشکلات پوستی مختلف از جمله :

  • پسوریازیس
  • درماتیت
  • اگزما

و دیگر عفونت‌های پوستی کمک می‌کند.

به همین دلیل می توان گفت این روغت جز تشکیل‌دهنده اصلی محصولات مراقبت از بدن مثل صابون، لوسیون وکرم‌های ضد عفونی است که برای مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند.

و دیگر چه؟رفع افتادگی پوست و کاهش چین و چروک و پوست را که معمولا باعث پیر به نظر امدن چهره فرد میشود را ، به تاخیر می‌اندازد.

مزیت اصلی این روغن به خواص آنتی اکسیدان فراوان آن است‌ .

۳-کاهش وزن:

یکی دیگر از خواص روغن نارگیل کاهش وزن است .

روغن نارگیل برای کاهش وزن نیز مفید است.

آن شامل اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و متوسط است که به مانع از افزایش وزن بیش از حد میشود.

تحقیقات نشان می‌دهد که به کاهش چاقی شکمی در زنان کمک می‌کند.

همچنین هضم آن در مقایسه با دیگر روغن‌های نباتی نیز آسان است و به عملکرد سالم تیروئید و سیستم غدد درون‌ریز کمک می‌کند.

علاوه بر این، نرخ متابولیک بدن را با حذف استرس برروی پانکراس افزایش می‌دهد .

در نتیجه بدن انرژی بیشتری را می‌سوزاند و به افراد چاق در کاهش وزن کمک فراوانی می‌کند.

از این رو، افرادی که در مناطق ساحلی استوایی زندگی می‌کنند، که هر روز از روغن نارگیل استفاده می‌کنند، معمولا چاق، نیستند و اضافه وزن ندارند .

امروزه بسیاری از مردم برای کاهش وزن خود ، از راههای مختلف عمل میکنند .

بروی تمرینات ورزشی مانند دویدن و ..‌ تمرکز می‌کنند ‌.

درحالیکه مصرف روغن نارگیل یک روش خوب برای از دست دادن وزن است

۴-روغن نارگیل برای بهبود سیستم ایمنی بدن

یکی دیگر از خواص روغن نارگیل بهبود سیستم ایمنی بدن است .

روغن نارگیل نیز برای بهبود ایمنی شما مفید است.

این روغن سیستم ایمنی را تقویت می‌کند چون حاوی چربی‌های ضد میکروبی، لوریک اسید ، کاپریک اسید وکاپریلیک اسید است که دارای خاصیت ضد قارچی، ضد باکتری و ضد ویروسی است.

بدن انسان لوریک اسید را به مونولورین تبدیل می‌کند.

که از نظر علمی به عنوان یک روش موثر برای مقابله با ویروس‌ها و باکتری‌ها که باعث بیماری‌هایی مثل تب‌خال ، آنفولانزا، cytomegalovirus و حتی ایدز و .. میباشد .

۵-بهبود هضم و گوارش:

خواص روغن نارگیل بگونه ای است که به بهبود سیستم گوارشی کمک می‌کند .

در نتیجه از بیماری‌های مختلف و مشکلات مربوط به گوارش از جمله سندروم روده تحریک‌پذیر ( IBS )جلوگیری می‌کند.

چربی‌های اشباع‌شده موجود در آن خواص ضد میکروبی دارند .

همچنین در مقابله با باکتری‌های مختلف، قارچ‌ها و انگل‌های مختلفی که ممکن است موجب سوهاضمه می‌شود ، کمک می‌کنند.

این روغن همچنین به جذب موادمغذی دیگر مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی و آمینو اسیدها کمک می‌کند.

۶-مراقبت از دندان

کلسیم یک جز مهم دندان ما است. از آنجا که خواص روغن نارگیل باعث جذب کلسیم توسط بدن را تسهیل می‌کند، به رشد دندان‌های کمک فراوانی می‌کند.

همچنین پوسیدگی دندان را متوقف می‌کند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در کاهش تشکیل پلاک دندان بسیار موثر است .

۷-جلوگیری از کاندیدا

کاندیدا، که به عنوان candidiasis سیستمیک نیز شناخته می‌شود،

یک بیماری غم‌انگیز است که ناشی از رشد بی‌رویه و کنترل‌نشده مخمری به نام کاندید اalbicans در معده است.

نارگیل التهاب ناشی از candida، هم به صورت خارجی و هم به صورت داخلی ، تسکین می‌دهد.

ظرفیت نگهداری رطوبت بالای آن پوست را از ترک برداشتن و یا پوست پوست شدن پوست دور نگه می‌دارد.

کاپرلیک اسید ، کاپروییک اسید ،میریستیک اسید، و ،لااوریک اسید در جهت ازبین بردن کاندید اalbicans به کمک روغن نارگیل یافت می‌شوند .

علاوه بر این، برخلاف سایر درمان‌های دارویی برای candida، تاثیر روغن نارگیل تدریجی است و نه شدید و یا ناگهانی،

که به بیمار زمان مناسبی برای استفاده درعلایم خروج و یا واکنش‌های حساسیتی می‌دهد.

اما در درمان این وضعیت ،مردم باید به طور سیستماتیک و به تدریج مقدار روغن نارگیل را افزایش دهند .

همچنین نباید در ابتدا با مقدار زیادی شروع شوند.

۸-سرعت در التیام بافت های اسیب دیده

از خواص روغن نارگیل است که وقتی به مناطق اسیب دیده و عفونی قرار گیرد یک لایه شیمیایی تشکیل می‌دهد که آن ناحیه را از غبار خارجی، هوا، قارچ‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌هامحافظت می‌کند.

این کار بر روی کبودی‌ها به شدت موثر است چون فرآیند التیام بافت آسیب‌دیده را سرعت می‌بخشد .

۹-سالم نگهداشتن اندام های داخلی بدن

وجود زنجیره تری گلیسیرید و اسیده‌ای چرب در روغن نارگیل به پیش‌گیری از بیماری‌های کبد کمک می‌کند.

این به این دلیل است که این مواد هنگامی که به کبد می‌رسندبه راحتی تبدیل به انرژی می‌شوند در فشار کمی را بروی کبد وارد میکنن و همچنین مانع تجمع چربی می‌شوند.

این روش هم چنین به جلوگیری از بیماری‌های کلیوی وصفرا کمک می‌کند و به حل کردن سنگ کلیه نیز بسیار کمک می‌کند.

روغن نارگیل همچنین برای سالم نگه داشتن پانکراس از طریق درمان pancreatitis استفاده میگردد.

۱۰-موثر در درمان ایدز و سرطان

اعتقاد بر این است که روغن نارگیل نقش موثری در کاهش حساسیت ویروسی بیماران مبتلا به HIV و سرطان دارد.

تحقیقات مقدماتی نشان از تاثیر روغن نارگیل بر کاهش بار ویروسی بیماران اچ آی وی نشان داده‌اند.

۱۱-سلامت قلب :

این یک موضوع بحث‌برانگیز است.

ازطرفی تحقیقاتی برای اثبات اینکه روغن نارگیل به خاطر وجود چربی‌های اشباع‌شده برای قلب خوب نیست ، وجود دارد.

در حالیکه تحقیقاتی دیگر نیز وجود دارد که نشان می‌دهد روغن نارگیل برای قلب خوب است.

اسید لوریک موجود در روغن نارگیل به طور فعال به پیش‌گیری از مشکلات قلبی مختلف مانند سطح کلسترول بالا و فشار خون بالا کمک می‌کند.

روغن نارگیل به افزایش سطح کلسترول LDL منجر نمی‌شود و شیوع جراحت و آسیب به شریان‌هارا کاهش می‌دهد .

در نتیجه به جلوگیری از atherosclerosis کمک می‌کند.

مطالعه نشان می‌دهد که مصرف روغن نارگیل ممکن است به حفظ چربی سالم در زنان قبل از یائسه گی کمک کند.

بنابراین، آیا روغن نارگیل برای قلب خوب است یا بد ؟

خوب امتحان کنید ،اگر از آن برای مصارف خوردنی استفاده می‌کنید،سطح کلسترول خود را به طور مرتب چک کنید.

در هر حال قبل از مصرف روغن نارگیل، با یک پزشک متخصص پزشکی مشورت کنید. هرگز با قلب خود و یا دیگری بازی نکنید .

طبق گفته مرکز تحقیقات نارگیل ، روغن نارگیل ویروس‌هارا می‌کشد که باعث آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تب‌خال، سارس، و دیگر خطرات جدی سلامتی می‌شوند.

این روغن هم چنین باکتری هایی را که باعث زخم، عفونت‌های گلو،عفونت‌های دستگاه ادراری، ذات‌الریه، و سوزاک می‌شود می کشد .

در نهایت، روغن نارگیل نیز در حذف قارچ و مخمر ، موثر است که باعث عفونت قارچی، پای ورزش‌کار،thrush و diaper می‌شود.

مزایای دیگر :

استفاده از این روغن به طور خفیف به موارد زیر کمک می‌کند:

الف-رهایی از استرس:

روغن نارگیل خیلی آرامش‌بخش است و در نتیجه به از بین رفتن استرس کمک می‌کند و خواص آنتی‌اکسیدان دارد.

ب-دیابت:

روغن نارگیل به کنترل قند خون کمک می‌کند و ترشح انسولین را بهبود می‌بخشد.

همچنین مصرف موثر گلوکز خون را افزایش می‌دهد در نتیجه پیش‌گیری و درمان دیابت را ترویج می‌کند.

ج-استخوان‌ها:

همانطور که قبلا گفته شد ، روغن نارگیل توانایی بدن ما برای جذب مواد معدنی مهم را بهبود می‌بخشد.

این روغن شامل :

  • کلسیم
  • منیزیم

هستند که برای توسعه استخوان‌ها ضروری هستند.

از این رو برای زنانی که بعد از سن میانسالی مستعد پوکی استخوان هستند بسیار مفید است.

د – انرژی زا :

روغن نارگیل اغلب توسط ورزش‌کاران، بدن سازان و کسانی که رژیم غذایی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دلیل این امر این است که حاوی کالری کمتری نسبت به سایر روغن‌ها است، محتوای چربی آن به راحتی به انرژی تبدیل می‌شود و منجر به تجمع چربی در قلب و شریان‌ها نمی‌شود.

این روغن به افزایش انرژی و استقامت و بهبود عملکرد ورزش‌کاران کمک می‌کند.

ر-روغن نارگیل و بیماری آلزایمر:

تحقیقاتی که توسط دکتر نیوپورت انجام شدنشان می‌دهد که روغن در درمان بیماری آلزایمر بسیار مفید است.

هیچ مدرک علمی یا دانش سنتی روغن نارگیل برای درمان آلزایمر وجود نداشت.

درواقع، به طور سنتی تصور نمی‌رفت که عملکرد مغز توسط این روغن افزایش یابد.موسسه ملی بهداشت با یک مطالعه و بررسی این ادعا را حمایت کرده‌است

ز-استفاده به عنوان روغن ترکیبی ‌:

روغن‌ها به عنوان حامل ، این روغن‌ها هستند که به راحتی به پوست نفوذ کرده و یا جذب پوست شده ، و باعث تسهیل نفوذ و یا جذب سایر روغن‌ها ( مانند روغن اسانس ) وعصاره‌های گیاهی در هنگام ترکیب با آن می‌شوند .

این روغن به راحتی از طریق منافذپوست جذب می‌شود .

در نتیجه به عنوان روغن مکمل به کار می‌رود.

علاوه بر این ، یکی از روغن‌های گیاهی است که فاسد نمی‌شود .

همچنین در هنگام‌ترکیب با دیگر روغن های گیاهی بو و خواص انها را تغییر نمیدهد .

این روغن هم چنین از گیاهان و روغن‌های ناشی از تعاملات میکروبی و یا قارچی محافظت می‌کند.

روغن نارگیل در بسیاری از کشورها گران است.

با این حال در کشورهای استوایی، هزینه آن به اندازه کافی پایین است تا آن را به عنوان یک روغن مکمل استفاده نمایند

ترکیبات روغن نارگیل

بیش از ۹۰ درصد روغن نارگیل از چربی‌های اشباع‌شده تشکیل شده‌است (نترسید ! این به آن بدی نیست که به نظر می‌رسد،) همراه با درصدی اسید های چرب اشباع نشده

۱-اسیده‌ای چرب اشباع‌شده:

بیشتر آن‌ها تری گلیسیرید های زنجیری هستند که قرار است در سیستم‌های بدن به خوبی جذب شوند

۲-لوریک اسید:

یک عامل اصلی است که بیش از ۴۰ درصد از کل را به خود اختصاص می‌دهد و پس ازان کاپریک اسید، کاپرلیک اسید، میریستیک اسید و پلامتیک اسید تولید می‌شود. بدن انسان لوریک اسید را به مونولورین تبدیل می‌کند.

لوریک اسید در برخورد با ویروس‌ها و بیماری‌ها مفید است.

۳-کارپیک اسید :

با آنزیم‌های خاصی که توسط باکتری‌های دیگر ترشح می‌شود ، واکنش می‌دهد و متعاقبا آن را به یک عامل ضدمیکروبی قوی تبدیل می‌کند.

۴-کاپرلیریک اسید کاپرویید اسید و میریتسیک اسید:

آن‌ها دارای خواص ضد میکروبیو ضد قارچی هستند.

۵-اسیده‌ای چرب اشباع نشده :

اسیدهای چرب- لینولئیک‌اسیدو اولئیک اسید

۶-پلی فنول ها:

نارگیل حاوی گالیک اسید است که به عنوان یک اسید مزدوج شناخته می‌شود.

این پلی فنول ها مسئول رایحه و مزه روغن نارگیل هستند.

روغن نارگیل Virgin در این پلی فنول ها غنی است.

۷-مشتقات اسیده‌ای چرب:

اتانولامید ،بتایینز ،اتوکسی لاتس ،مونو گلیسیریدها ،پولی استرها

۸-مشتقات اسیدهای چرب:

  1. کلرید های چرب
  2. سولفات چرب
  3. سولفات الکل چرب
  4. سولفات اتر

۹-ویتامین‌ها و مواد معدنی:

  1. ویتامین E
  2. ویتامین K
  3. مواد معدنی نظیر آهن

چگونه از روغن نارگیل نگهداری و نگهداری کنیم .؟

برخلاف بیشتر روغن‌ها، روغن نارگیل نقطه ذوب بالایی دارد .

در حدود ۲۴ تا ۲۵درجه سانتیگراد یا ۷۶ – ۷۸ فارنهایت.

بنابراین در دمای اتاق جامد است و تنهازمانی ذوب می‌شود که دما به طور قابل‌توجهی افزایش یابد. اغلب به این شکل است و قرار نیست در یخچال نگه داری شود .

اگر از روغن نارگیل برای اهداف موضوعی، به خصوص مراقبت مو استفاده می‌کنید، فقط روغن را ذوب کنید ( اگر جامد باشد ) .

با نگه داشتن بطری در آفتاب یا خیس کردن آن در آب‌گرم. همچنین می‌توانید مقداری روغن بردارید و آن را دریک کاسه کوچک قرار دهید و کاسه را روی شعله قرار دهید ( از مایکروویو استفاده نکنید ).

سپس روغن را بر روی کف دست خود بگیرید و آن را به موهای خودبمالید.

اگر می‌خواهید از آن برای مصرف داخلی استفاده کنید، به سادگی جایگزین روغن یا روغن‌های گیاهی با روغن نارگیل در دستور العمل‌ها خود بکنید.

نحوه سفارش روغن نارگیل خالص :

با توجه به این همه خواص روغن نارگیل ، فروشگاه اینترنتی رویکا بر آن شد که بهترین و خالص ترین این روغن را برای شما فراهم نماید .

شما میتوانید با مراجعه به لینک خرید روغن نارگیل این محصول را سفارش دهید .


برچسب ها: روغن نارگیل , روغن نارگیل اصل , خرید روغن نارگیل , خواص روغن نارگیل ,
[ بازدید : 15 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
[ پنجشنبه 24 خرداد 1397 ] [ 3:31 ] [ شیما ]

کرم گوری چه کرمی است ؟ و چگونه کرم گوری اصل را تشخیص دهیم ؟

کرم گوری چه کرمی است ؟ و چگونه کرم گوری اصل را تشخیص دهیم ؟

کرم گوری چه کرمی است ؟ و چگونه کرم گوری اصل را تشخیص دهیم ؟

این کرم و صابون گوری جهت پاکسازی پوست مناسب می باشد.

و لایه های اضافی و مرده ی پوست را از بین می برد.

کرم و صابون گوری شامل عصاره های گیاهی میوه ی آووکادو و گیاه آلوئه ورا می باشد.

جهت اثر بخشی این پکیج هر شب قبل از خواب پوست خود را با پکیج گوری شسته و خشک نموده و کرم گوری را بر روی پوست خود مالیده و صبح پوستتان را با صابون گوری بشورید.

برای اثردهی بهتر باید کرم و صابون بصورت همزمان استفاده گردد.

با کرم و صابون گوری از لکه ها و کک و مک های پوستتان راحت شده و پوستی لطیف و زیبا را تجربه خواهید نمود.

شایعات و گفته های زیادی از این پکیج به گوش میرسد که بتوانند محصول خود را بفروش برسانند .

در صورتی که شما میبایست فقط از کسی تاثیرات این پکیج گوری را جویا شوید که این گوری اصل را استفاده نموده است .

کرم گوری و صابون گوری

کرم گوری و صابون روشن کننده و سفید کننده گوری :

این کرم و صابون شامل عصاره گیاه آلوئه ورا و میوه ی آووکادو می باشد که نشان دهنده طبیعی بودن آن است.

پکیج کرم و صابون گوری با برداشتن لایه ای سطحی از روی پوست، باعث پاکسازی سطح پوست از سلولهای مرده و آسیب دیده می شوند

نحوه استفاده از صابون و کرم گوری :

به مدت ۲ هفته هر شب قبل از خواب، صورت خود را با آب ولرم و صابون گوری شستشو داده و کرم آرایشی این پکیج را بر روی پوست خود ( کل صورت)

مالیده و ماساژ دهید .

صبح و پس از بیدار شدن از خواب، با آب ولرم و صابون گوری ، دست و صورت خود را بشویید.

از ویژگی های این کرم گوری و صابون میتوان اشاره کرد به :

از بین بردن سلول های مرده

پاکسازی پوست

از بین برنده قوی جای جوش و لک

از بین برنده قوی کک ومک

از بین برنده قوی چروک



تفاوت کرم و صابون اصل با نمونه تقلبی کرم و صابون گوری :

کرم و صابون گوری اصل دارای مشخصه هایی میباشد :


تحت هیچ شرایطی از کرم گوری تقلبی استفاده نکنید !

اگر گوری استفاده میکنید اصل باشد .

۱- برند گوری روی بسته درج شده و دارای برجستگی میباشد ، همچنین میتوانید انعکاس نور را در لوگو گوری مشاهده نمایید .

۲- هولوگرام اورجینال مطابق عکس بالا بر روی کالا درج گردیده است.

۳- کارخانه کرم و صابون گوری متعلق به آقای سبوس نامترک است و خود در وبسایت رسمی اش اعلام کرده که صابون های گوری و کرم ها را با ۲ رنگ متفاوت روانه بازار کرده است .

کرم و صابون های گوری یا از رنگ سبز و یا از رنگ سفید برخوردارند و دارای رایحه معطر میباشند .

۴- تاریخ تولید و انقضای محصول روی جعبه ی کرم حک شده است.

۵- متاسفانه برخی فروشگاه دارای برای فروش کالای خود با قیمت بالا ، سایر کالا ها را تقلبی می نامند و خود را نماینده تمام و کمال آن محصول می نامند .

حال سوال اینجاست مگر میشود که فروشگاه ها برای ۱۰۰ قلم محصول خود را که به فروش میرسانذ خود را نماینده معرفی کنند ؟

(یعنی ۱۰۰ محصول مختلف و نماینده ۱۰۰ برند متفاوت ) .

۶- گزینه آخر اینکه گوری را از فروشگاهی خریداری نمایید که دارای نماد اعتماد معتبر باشد و برای حفظ سلامتی شما تعهد داده است .

کرم گوری اصل و صابون گوری اصل، دارای خاصیت ضد لک سفید کنندگی و پاک کنندگی سطح پوست میباشند .

اگر که از کرم و صابون گوری اصل در هرقسمتی از پوست بدن استفاده شود، می تواند باعث رفع سیاهی و تیرگی پوست شود.


عوارض استفاده کرم گوری و صابون :


دقت نمایید که نوع اصلی این محصول دارای ماده افکت ماکتور گیاه جنسینگ و ماکادام میباشد .

و نوع تقلبی آن که در فروشگاه ها بفروش میرسد که دارای کورتون است و باعث از بین رفتن رنگدانه های پوست میگردد .

تنها کرم و صابون گوری قابل استفاده بوده و اکید توصیه می شود که از خرید و مصرف کرم و صابون گوری تقلبی پرهیز شود.

این اطمینان وجود دارد کرم و صابون گوری عرضه شده در فروشگاه رویکا کاملا اصل ، دارای هولوگرام اورحینال و دارای بالاترین کیفیت ممکن خواهد بود.

خطرات برای پوست :

پکیج کرم گوری و صابون گوری هیچگونه ضرری برای استفاده کنندگان نخواهد داشت و ندارد .

بطوریکه تمامی سنین از زن و مرد ، پیر و جوان میتوانند از این محصول استفاده نمایند .


منبع : سایت رویکا






برچسب ها: گوری , کرم و صابون گوری , خرید کرم گوری , صابون گوری , گوری اصل ,
[ بازدید : 14 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
[ پنجشنبه 24 خرداد 1397 ] [ 3:22 ] [ شیما ]

همه چیز علمی درباره الت تناسلی

همه چیز علمی درباره الت تناسلی

توضیحات علمی راجع به آلت تناسلی

هر روز شاهد مراجعه مردان جوانی هستم که به تنهایی و یا همراه همسرشان به اینجانب مراجعه می کنند و از من درباره اندازه آلت تناسلی شان سوال می کنند. بعضی از این افراد نگران هستند که آلتشان کوچکتر از نرمال است. بعضی از این افراد به دنبال بزرگ کردن طول و کلفت کردن آلت تناسلی شان هستند.

از طرفی هر روزه در تبلیغات ماهواره ای و فضای مجازی شاهد آگهی هایی هستیم که تکنیک های مختلفی از قبیل جراحی، داور و کرم های مخصوص را به عنوان افزایش دهنده طول آلت تناسلی مردان معرفی میکنند. اینجانب بر حسب وظیفه علمی خود به عنوان دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران که وظیفه تربیت پزشکان جوان کشورمان در رده های مختلف پزشکی اعم از عمومی و دوره رزیدنتی و کسب تخصص جراحی کلیه را دارم در اینجا به سوالات شما عزیزان جواب علمی و آخرین اقداماتی که در این مورد در دنیا و به دور از تبلیغات کاذب ماهواره ای و فضای مجازی انجام می شود را تحت عنوان سوال های شایع جواب می دهم.


اندازه نرمال آلت تناسلی یک مرد جوان چقدر است؟

اندازه آلت تناسلی مرد مثل قد افراد و دیگر مشخصات از قبیل رنگ مو، چشم و پوست از فردی به فرد دیگر کاملاً متفاوت است و نباید با همدیگر مقایسه شوند. اندازه الت تناسلی مرد در حالت نرمال و در حالت نعوظ بین ۱۱-۱۵ سانت متغییر است. بر اساس ژنتیک و جسه فرد و قد فرد این اندازه کاملاً بین مردهای مختلف متغییر است. یعنی هر اندازه الت تناسلی که در حالت نعوظ و در اندازه گیری از محل اتصال آلت به استخوان عانه یا پوبیس تا نوک آن اگر بین ۹ و ۱۵ سانتی متر باشد طبیعی است و نیاز به درمان ندارد.


اندازه واژن خانم ها که در حالت نعوظ کامل آلت مرد در داخل آن قرار می گیرد چقدر است؟

اندازه واژن خانم ها در حالت اتساع و هنگام مقاربت بین ۷-۹ سانتی متر متغییر می باشد و لذا تنها ۷-۹ سانت آلت تناسلی مرد می تواند در داخل واژن قرار گیرد و اضافه آن در صورت فشار توأم با درد شدیدی برای خانم خواهد بود که مانع رسیدن آنها به اوج لذت جنسی یا ارگاسم می شود.


آیا روشی هست که بتواند آلت تناسلی را بزرگتر کند ؟

بله . روش اصلی این حالت استفاده از روغن خراطین است . .
روغن خراطین هم میتواند از طول و هم از عرض موجب افزایش سایز اندام تناسلی گردد .


آیا بین طول آلت جنسی مرد و کلفت و نازک بودن آن و شدت لذت جنسی خانم ها ارتباطی وجود دارد؟

بیشترین لذت جنسی خانم ها از ۱/۳ انتهایی آلت تناسلی مرد می باشد و برخلاف تصور عمومی بزرگ بودن آلت و کلفت تر بودن آن باعث لذت جنسی بیشتر خانم ها نمی باشد. همچنانکه ذکر شد واژن خانم ها توانایی جادادن بیش از ۷-۹ سانت آلت تناسلی مرد را در خود ندارد.

با توجه به تبلیغات گسترده و معرفی کرم ها و قرص هایی جهت بزرگ کردن آلت تناسلی آیا از نظر علمی این کار در مراکز معتبر جراحی دنیا قابل انجام است؟

در بعضی مراکز برای افزایش طول آلت تناسلی مردان با عمل جراحی لگنی، آویز کننده آلت را قطع می کنند که این با این عمل طول آلت افزایش پیدا می کند ولی بزرگترین عارضه آن افتادگی شدید آلت و عدم راست شدن آن می باشد که باعث اختلال شدید در مقاربت می شود و لذا در حالت نرمال اصلاً توصیه نمی شود.

در تبلیغات وسیع ماهواره ای انواع کرم ها، تزریق ماده حجم دهنده، دستگاه های کشش دهنده آلت، دستگاه مکنده …… به عنوان روش های افزایش دهنده طول و قطر آلت را ذکر می کنند که همه کاملاً دروغ و کاذب هستند.


آلت پنهان یا دفن شده چیست؟

این حالت به نوجوانان و یا جوانان چاقی گفته می شود که علیرغم اینکه اندازه آلت تناسلی آنها نرمال است ولی به علت چربی زیاد ناحیه عانه آلت تناسلی در داخل آن پنهان و یا دفن شده است و این حالت اغلب باعث نگرانی والدین شده و با شکایت از کوچک بودن آلت بچه به مطب ها مراجعه می کنند تنها درمان این حالت کاهش وزن و ذوب کردن چربی است که با از بین رفتن چربی آلت اندازه طبیعی خودش را نشان می دهد.

آیا بعد از بلوغ امکان افزایش آلت وجود دارد؟

اندازه آلت تناسلی را باید از دوران نوزادی در نظر داشته باشیم. اندازه آلت تناسلی نوزاد در حالت طبیعی باید بالای ۱/۹سانت باشد و با توجه به ژنتیک فرد تا سن بلوغ آلت به تدریج رشد می کند. اندازه های نرمال آن در حالت نعوظ در سن ۲ سالگی ۵-۴ و در سن ۵-۶ سالگی ۷-۶ سانتی متر می باشد. بعد از کامل شدن بلوغ رشد آلت تناسلی برای همیشه متوقف می شود.

اما توصیه های اینجانب

۱- تشخیص اندازه آلت تنها توسط پزشک ارولوژ است .

۲- ۹۵درصد کسانی که فکر می کنند آلت تناسلی شان کوچک است در معاینه نرمال هستند.

۳- از مقایسه آلت تناسلی خود با دیگران اجتناب کنید( مهم نرمال بودن آن است)

۴- جهت جلوگیری از ایجاد آلت پنهان یا دفن شده از چاق شدن خود جداً جلوگیری نمایید.


برچسب ها: الت , الت تناسلی , آلت , بزرگ کردن الت , بزرگ کردن الت تناسلی ,
[ بازدید : 16 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
[ پنجشنبه 24 خرداد 1397 ] [ 3:19 ] [ شیما ]